Total Pageviews

May 30, 2011

MAIN LAYANG LAYANG




Hari Ahad. Kalau ikutkan hati nak lepak kat rumah saja. Tapi kesian kat anak anak yg boring tak buat apa apa..apatah lagi esok dah mula cuti sekolah.

Petang nya kita bawa anak anak ke Taman Layang Layang yang terletak di tepi jln dari selayang menuju ke Kepong. Bukan anak anak saja..my bibik pun ikut main gak...



Memang ramai betul orang petang petang ni..macam macam aktiviti yg ada...tapi memang hapening..kalau nak datang kena awal ..kalau tak parking le sepanjang lebuhraya , jauh pulak jalan nak masuk...


Sukanya anak kita dapat pertama kali main layang layang. Kita layan gambar gambar yang tak seberapa ini... 


4 comments:

  1. rasa macam tak masuk jerk komen tadi...kikikiki

    akak..seronoknya tengok anak2 akak main layang2...
    akak dok kat kaw mana yerk...

    ReplyDelete
  2. wah kalau my kids nampak ni mesti kena drill bawa dia orang pergi main layang2 juga..normally hubby akak yang suka melayan ..heheh akak tak kuasa sebab tercungap2 nak mengejar..naik bukit lagi..
    memang seronok lah kalau tengok dia orang mainkan.. antik gamabr2 yang diambil tu..very clear..

    ReplyDelete
  3. tak pernah sampai lagi ... bila lalu nmpk mcm best lepak petang-petang kan..

    ReplyDelete
  4. Salam kunjungan.. menarik layang2 tu... senang2 singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...