Total Pageviews

May 15, 2011

SPONGE CAKE


Kita jumpa lagi... 

Tengok kat dapur ada sekotak Sponge Cake Mix yang belum lagi terbuat..tarikh expired nak dekat...dengan terpaksanya kita pun merajinkan diri.


Sekurang kurangnya kita boleh bawak ke pejabat untuk dimakan kakitangan kita...sedekah lah gitu....


Nak bagi resepi pun takperlu ...sebab kat belakang kotak tu dah tersedia...


Ni memang bagus..masa masa emergency boleh menjadi penyelamat keadaan. 



Zasss...kita layan gambar....

5 comments:

  1. wahh.. tun xpenah beli lagi cake mix nih.. bagus gak ada ni kalau emergency nk kene wat kek cepat2..hihi

    ReplyDelete
  2. Assallamualaikum Kak
    Wah...halus mulus jer kek tu... Dulu masa tak berapa reti buat kek dan masa tu duduk di luar negara, Naz pun selalu guna emergency mix yg cam ni.. Macam2 try dan hasilnya mmg umphhhh...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan selamat pagi akak...
    wah!! nmpk lembut jer kek tu... cam terasa kat tekak nie.. hehhee...

    ReplyDelete
  4. mana best ready mix ngan buat sendrik ek..teringin jugak nak rasa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...