Total Pageviews

May 23, 2011

KELAS PHOTOGRAPHY KANAK KANAK

Kelmarin kita saja saja pergi menambahkan ilmu ke kelas photography kanak kanak yang dianjurkan oleh Subye (Eyes of Grace Photography) di Taman Tasik Cyberjaya. Kalau nak tengok hasil kerja beliau boleh lawati blog atau FB beliau yang mana hasil sentuhan beliau amat cantik dan menarik.

Ni ler Sifu nyer

Model modelnya
Kelas ni bagus juga..sebab selama ini kita main tekan tekan saja tanpa tahu teknik esposure, aperture, shutter speeds, Bokeh dan DOF. Sekurang kurangnya selepas ini kita boleh practik kan ambil gambar gambar family kita...tak lah kelam kabut kita di buatnya macam dulu dulu..kejap gambar ok..kejap gambar gelap, kejap gambar expose.
Marilah kita layan masa kelas tersebut diadakan...

Siap menonggeng lagi nak dapat angle baik punyer


Model yg kita bawa sendiri he he ..

 Lepas ini..sudah tentu ada banyak gambar gambar lain yang akan menyusul setelah empunya diri mahir dengan kamera.... 

Jumpa lagi...


5 comments:

  1. wahh... lepas ni cun2 laa semua gmbr akak.. tun mmg duk bercita2 gak nk gi kelas, tp tgk harga beratus utk kelas ni, terpaksa cancel.. huhu

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat gi kelas. kalau saya dapat peluang mcm ni bestnya. mesti dah ada sikit kemahirannya kan. akak leh share tak?

    ReplyDelete
  3. seronoknya akak... lepas nie sure cantik2 kesemua gambar kat dapur akak nie kan...

    ReplyDelete
  4. alaaa...apsal x ajak kita skali... kita pun x tau teknik camera ni...main tekan jerr..

    ReplyDelete
  5. assalam kak Naz, wahh bagus tu...seronok kan kalau dapat join class photografi tu...nanti boleh sharing ler ...sama-sama kita belajar.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...