Total Pageviews

January 19, 2011

WESTERN CUISINE

 Esok hari Thaipusam..cuti cuti Malaysia heheh..apa kena pulak ngan tajuk makan hari ini..Hari ini Akak makan ngan Mr S..yang baru baru keluar dari hospital semalam..dia teringin nak makan mushroom soup dan western food..biasa lah..itu lah rutin makanan di sejak dari dulu. Tapi yang sedihnya akak tak pandai lagi masak makanan barat tu...
 
 Kita orang makan di Restoran Wild Basil yang terletak di Duta Solaris, jalan Duta, KL.. tempat ni agak sunyi dan tenteram ..jadi senang nak wat pilihan..Menu hari ini..Mushroom soup, Vongole Spaghetti, Seafood baked rice dan Grill Fish. Kalau nak tau itu order untuk 2 orang sahaja... (heheh kuat makan kan)



Tu dia...habis licin kita orang belasah makan  macam tak ingat dunia..Mr S lagi ler..tak ingat dia tu kan kena jagan makan... 

So..selamat bercuti ye sahabat semua...Layan gambar zassss....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...