Total Pageviews

January 25, 2011

PAPPA RICH

 Jangan marah ya .. lately ni asyik N3 pasal makan2 di Restoran jer..sebenarnya di Malaysia ni banyak tempat tempat makan yang menarik dan banyak pilihan gitu.. Jadi untuk sesiapa yang belum sempat atau singgah di restoran tersebut bolehlah Akak siarkan untuk teman2..

Macam JJC Makan pulak..tapi yg penting sekarang ni ,setiap kali order makan mesti kena posing dulu hehehe ..sampai MR S pun tak berani sentuh sehingga selesai snap snap .. heheh..Thanks Mr S sebab memahami minat i yang tak seberapa ni...Kali ini akak makan di Restoran Pappa Rich yang terletak di Jalan Doraisamy Kuala Lumpur. Restoran ni adalah yang pertama beroperasi 24 jam..

Kalau malam kat sini sunggu happening sebab di kelilingi pub dan kelab kelab hiburan..
Kita layan gambar ya.. zasss.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...