Total Pageviews

January 28, 2011

JOM KE TAIWAN...


Akak dah sampai ke Little Taiwan..restoran tau .. bukan negara Taiwan. Tapi sebenarnya Akak memang dah sampai ke Taiwan tapi dulu la dah lama..masa tu ada pertandingan bowling antara Interstate..fuh..teror tu ..tapi masa tu ler..la ni dah pencen...

Sambil antar anak ke kelas piano..akak landing jap kat Little Taiwan yang terletak di Duta Solaris, Kuala Lumpur. Pilihan semuanya berkisarkan mee, tapi bolehlah untuk tekak melayu macam Akak. Ada pedas pedas gak..dan ada menu terbaru nasi goreng... 

 Apa yang boleh dikongsi adalah gambar gambar ini..maaf lah yer layan gambar jer..
 
Ini si Kakak yang minum Bubble Tea Milk..memang sedap..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...