Total Pageviews

January 14, 2011

INTAI INTAI DI MID VALLEY MALL


Salam buat semua...seminggu dua ni akak cuti dari memasak kerana kesibukan..tetapi tak sibuk untuk berjalan jalan di Mall (hhhehe). Hari ini akak sempat meronda ronda di Mid Valley Megamall KL dan melihat kemeriahan sambutan CNY yg akan menjelma.  Meriah nya u....semua nya berwarna merah..Macam dah ada kat oversea plak...
 
Bila dah jalan jalan ...mestilah singgah makan makan. Hari ini kita singgah di satu lagi restoran kegemaran kami iaitu Little Penang Cafe..macam macam ada disini..tak payah pergi penang lagi..menu untuk hari ini Prawn Mee, Chicken Lobak dan popia cawan..(tak ingat nama plak)..sambil minum teh tarik..apa lagi KL ni asyik hujan lebat jer...

Maaf ler ... ini saja N3 untuk hari ini..jumpa lagi, kita layan gambar saja zasss....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...