Total Pageviews

January 13, 2011

1 MALAYSIA


Salam buat semua..hari ini Akak jalan jalan kat Pavilion, KL untuk makan tengahari. Wah..sangat meriah di sini semuanya warna merah..ye la kita kan akan menyambut Tahun Baru Cina..tahun arnab lagi..1 Malaysia..
 
 Ingat nak shopping..tapi at last window shopping jer..at last makan la kat Restoran Tenpanyaki..huhh..makan panas panas lagi u..ada sesiapa la agaknya yg ada resepi Jepun ni kan..sedap tu kita suka...


Masa ni kita belum balik rumah lagi..jadi sambung makan untuk dinner plak.. Makan masakan kelantan..ikan singgang di Jalan Raja Laut. Gerai ini memang fofular di kalangan orang Kelantan, sentiasa penuh dengan pelangan. Gerai ini memang gerai kegemaran Mr S, jadi layan ajer la budu, ulam dan lidah goreng tu...hari hari gemuzz akak...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...