Total Pageviews

January 26, 2011

ESCARGOT .. SIPUT KER???

 Tentu anda semua dah pernah makan dan dengar Escargot. Memang ia kegemaran saya kalau makan Western Food lebih lebih lagi di Victoria Station dan The Ship.. Tapi tau makan jer..dari mana datangnya Escargot ni tak tau la pulak..selalunya escargot di masak dengan garlic sos..memang sedap..

 Tengahari ini Akak dan MR S singgah makan di Victoria Station di Damansara.Macam biasa tempat menyajikan makanan Western. Kita layan gambar saya jer...


 Tengok tu..licin kito orang belasah...

 Lepas tu Akak pergi wat periksa mata di Centre For Sight, Taman Sea PJ. Konon konon nak wat Lasik..Pernah dengar tak..tapi appointment kena buat lepas Raya China. Wah lepas ni tak payah pakai cermin mata lagi..hhehehe...


2 comments:

  1. akak lasik tu guna laser tu ke?mahal kan?brapa buat kak?power mata akak berapa ek?saya pun cam teringin la..ehehe

    ReplyDelete
  2. ye .. lasik guna laser..anggaran dlm RM5000 untuk dua mata
    tapi akak x jadi wat lasik sebab dah ada katarak jadi wat katarak terus ganti lense mata..mahal sikit

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...