Total Pageviews

January 25, 2011

MERIAH MERAH CNY

Hari ni Akak dan MR S jalan jalan cuci mata di sekitat Bukit Bintang.. sambil tu window shopping kat mall baru Farenheit..meriah nya kat situ..banyak barang yang bole di shopping..Sepanjang jalan berwarna merah..macam dalam gambar tu..banyak pula rabbit (sebab tahun arnab kan)

Jalan jalan kalau tak makan memang tak sah..hobi kami berdua ni memang makan. Kami makan di food court jer kali ni tapi meriah gak ..banyak pilihan.

Salah satu kedai tu ada pulak wat candy hand made..tu yang kat dinding tu dia tengah buat candy ler.. kira ok gak rasanya..siap beratur lagi..tengok free show.. hehehe.
 

2 comments:

  1. bestnyer tgk gambar akak jln2 ni rindu nk blk msia...nk mkn kat gerai dan restaurant kat sini tak ada pilihan sgt.

    ReplyDelete
  2. kesiannya...nanti kalau balik KL bole jalan jalan Cari makan ngan Akak hehehe
    Tapi Org KL plak teringin kat ke tempat Nieza...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...