Total Pageviews

February 10, 2011

RESEPI RAHSIA....!!!!


Ada sesiapa yang nak tau resepi bagi gambar diatas ??? 
Chicken grill with cheese... hmmm...sedap tu.

Resepi..?? Maaf akak pun tak tau resepinya sebab di rahsiakan heheheh... Pakai duit jer..order dan bayar ..nak tau order kat mana...tu nun di bawah ..

 Ini lah tempat nya... petang ni akak dan Mr S minum petang di Secret Receipe di Mont Kiara, Kuala Lumpur. Biasa la on the way balik rumah dari klinik gigi tadi..buat cuci cuci tekak..

Antara yang di order..

Dalam set 


SELINGAN DI KEBUN JAP.....

Misai Kucing
 Kalau nak tau ini adalah pokok Misai Kucing yg ada di Kebun bapa saya. Biasanya org tua jemur jer daun nya buat teh original lagi..
saya sendiri pun suka minum...

Misai Kucing

3 comments:

  1. assalam naz..pandai naz..buat tajuk..ingat kan apa la yang rahsia tadi..
    naz..daun tu dikeringkan dulu ke..
    warna putih ke..arna purple yang sedap..ke sama aje rasanya..

    ReplyDelete
  2. cantik gambar di kebun tu kak..wah dah lama tak makan kat resepi rahsia ni..

    ReplyDelete
  3. cantiknye gambar...gune olympus ye...:) cun sangat..suke..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...