Total Pageviews

February 15, 2011

AISKRIM BANANA BOAT


Panas sungguh hari ini..sepanas hati Akak gak..ada aja yang tak kena kat opis tu..budak budak sekarang ni...kadang kala sebagai majikan kita dah buat yang terbaik untuk mereka..tapi mereka tak pernah hargai kita sebagai majikan..janji tiap2 bulan gaji masuk..huh..

Bila panas tu..akak teringinlah makan Banana Boat..hehehe ..macam kat gambar tu..sejuk sikit tekak ni... dengan lelehan coklat ..isk isk...
 

Kali ini makan kat area Sri Rampai Kuala Lumpur. Ala ala restoran Kopitiam la..

Macam macam gak menu yang dia ada..nampak sedap sedap gak..ada western dan local.

Antaranya karipap ni..inti dan pastry dia memang sedap dan kelass...

nak wat sendiri..alamatlah entah bila.. 



Ni dia nama restoran tu.
Downtown Cofee & Tea .
Barli Limau...

Dan menu utama kami..Chicken Chop...kesukaan Mr S.
 

1 comment:

  1. perghhhh tak thn nengok menu yg menyelerakan kat atas ni kak..air pun terliur juga...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...