Total Pageviews

July 14, 2011

VANILLA CUP CAKE



Assalamualaikum.....

Hari ini anak anak minta kita buatkan cupcakes untuk di jamu ke kawan kawan nya. Bila kita balik tadi..dah letih dan otak pun tak leh nak jalan. 
Taknak menghampakan anak....kita bancuh jer adunan kek cawan Nona segera...



Campur semua dan bakar....taaada....dah siap..
Rasanya pun sedap dan harum baunya....

Kita layan gambar jer kengkawan.....



Kebelakangan ini kita ni sibuk MEREMPIT..kalau nak tengok blok MAKCIK REMPIT boleh klik yer....tengok makcik merempit plak..buat selingan jer...

8 comments:

  1. amboi kak naz..ingatkan merempit kat tenet td..rupanya merempit bebeno yer kak..cam best jer nak join.hihi

    ReplyDelete
  2. salam kak naz...amboiii sakan merempit naaa...bbaik2 tau bw superbike tuh..
    hihihi kang jatuh bangun sendirii yer...
    sedap nampak vanilla cup cake tuh....

    ReplyDelete
  3. amboi.. siap ada blog special utk merempit.. hihi.. tun tumpang kt belakang buleh? tun xde lesen moto... hihi...
    alamak, dlm citer tun dh laa akak jd cikgu. lupa nk selit cikgu gi sekolah merempit ;p

    ReplyDelete
  4. As'salam Nazrah

    nanti kita nak mak merempit gak lah, tapi naik basikal jer... hihihi

    muffin yang sedap dan cepat. kalau masuk mulut lagi cepat dia habis kan.. hihihi

    ReplyDelete
  5. wahhh...cantiik la mapin tu kak...
    nak seketoiii...

    ReplyDelete
  6. Salam Naz, senang macam tu ya tak yah teruk2 nak pukul butter. Senang2 singgah dapur akak, akak nak share beautiful blogger award dengan Naz, jemput ambil ya!!!

    ReplyDelete
  7. senangnya kalau guna ready made gitu kan kak...cepat dimsk cepat dimkn..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...