Total Pageviews

April 10, 2013

MUFFIN KIWI





Assalamualaikum...

Petang Rabu ni tiba tiba hujan turun dengan lebatnya... dah lah amik anak lambat dari sekolah sebab aktiviti korikulum yang wajib bagi tahun 4...

Nasib baik dah sampai rumah baru hujan lebat dan diberitakan Kuala Lumpur ada yang banjir kilat bagai.... kesian sapa yang terperangkap di dalam banjir kilat tu.... tentu tentu jem gilers....

Tengah2 hujan tu... tiba tiba datang mood untuk membaking plak..tapi mood malas lagi hehehheheh....

Dok cari cari dalam almari jumpa la tepung segera muffin kiwi... apalagi dengan langkah 1, 2 , 3 tadaaaaa....jadi lah...

tapi ye la.. tepung segera ni agak manis ..kalau teman teman rajin bancuh sendiri lagi best....  Hmmmm.... makan time panas dan diwaktu hujan memang cun giler... 

Apapun kita layan gambar dulu yerk..... moga moga akan bertambah citer lagi di masa akan datang... Resepi ???? tiada resepi sebab kita pun ikut sukatan di bungkusan tepung ...keh keh....



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...