Total Pageviews

April 11, 2013

BABYCAKES




Itulah nama yang diberikan ...

Tepung Babycakes Madihah ini saya order melalui pos rasanya dah hampir beberapa bulan...  tapi masih belum expired sehingga penghujung 2013. Sapa sapa nak order boleh hubungi Madihah di talian 012-5769838




walaupun nak buatnya senang ... tapi ianya tak menjadi kenyataan kerana kesibukan dan kemalasan saya...

Hari ini walaupun telah malam..saya gagahkan jua buat babycakes ini agar seok pagi ada juadah sarapan pagi di pejabat saya... dan melatih diri agar tidak lagi malas .... hahahahahah....



Apapun kek ni sedap.. dan simple tapi bagi saya agak manis ... almaklumlah bila usia semakin meningkat ..tapi budak budak amat sukakannya... tambahan pula sambil sambil melatih skil anak saya Ameera  untuk mendeko... 

Maaflah jika kasar je bunga bunga di atas kek tu... hasil tangan beliau...

Kita layan gambar ya... Jumpa lagi...insyallah....



2 comments:

  1. Assalamualaikum rajin nye kakak tolong ibu...kek npk cantik bila naik...cute...yg pasti rasa sdp...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ... lamanya tak singgah sini. betul bila kita sibuk yg instant pun tak sempat. sesuai la tepung ni utk aktivit anak2.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...