tag:blogger.com,1999:blog-2655352162951020359.post5419490370047026881..comments2023-11-02T18:20:14.766+08:00Comments on NAZRAH BAKERY: SUMPAHAN KAK ITA BERPINDAH RUMAHNazrahhttp://www.blogger.com/profile/09432830250859650118noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2655352162951020359.post-67165406637580149472011-09-25T15:20:23.869+08:002011-09-25T15:20:23.869+08:00salam singgah
dengar nama karamel boleh terbayang...salam singgah<br /><br />dengar nama karamel boleh terbayang kesedapannya..<br />kek karamel ni saya kiv dulu..yg pasti mmg sedapkan..<br /><br />dah follow jom follow back<br />qhaifanurin.blogspt.comQhaifa Nurhttps://www.blogger.com/profile/02515822155138029645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2655352162951020359.post-26451258737189159122011-09-25T12:44:32.471+08:002011-09-25T12:44:32.471+08:00Apa ada pada rupa.. haha.. janji rasa sodapp..Apa ada pada rupa.. haha.. janji rasa sodapp..ibundohttps://www.blogger.com/profile/14726430183521288069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2655352162951020359.post-14999111376768670502011-09-24T23:47:29.122+08:002011-09-24T23:47:29.122+08:00akak guna api ats bawah je..tp turunkan sikit suhu...akak guna api ats bawah je..tp turunkan sikit suhu dia..bakar biar lama skit dari biasala sbb api slow kan, tp jgn slow sgt..hehe..saya biasa guna api ats bwh gak, 160 C, tak pernah lak hangus atas kek tu..cuma lebihkan lg masa membakar..mayb 1 jam 30 minit gitu..I.Allah tak hangit keremel tu..akak tryla lagi yer..<br />cadangan Mokwo tu leh pakai gak..bila dah agak lama bakar tu letak alum foil ats kek..I.Allah tak hangus kak..Anna Qawinahttps://www.blogger.com/profile/00039094760901310561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2655352162951020359.post-50287749904009877082011-09-24T19:52:49.632+08:002011-09-24T19:52:49.632+08:00hehhehe..kaknaz..saya duk tengok org buat je kek n...hehhehe..kaknaz..saya duk tengok org buat je kek ni..tak pernah cuba lagi..segala benda petua duk cedok nih...nak berani buat tu tak tau bila...hehhehehquinniehttps://www.blogger.com/profile/02417344721159455763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2655352162951020359.post-39575508998097053242011-09-24T18:28:46.755+08:002011-09-24T18:28:46.755+08:00Assalamualaikum akak...
bab keknya tu dah ok dah y...Assalamualaikum akak...<br />bab keknya tu dah ok dah yer akak,... mmg cantik... tp bab karemel tu .. huhuu... tu ler pnyebab diana x berani nak buat tu.. tp dok tergoda jer tgk org lain buat.. x per akak... nnt buat lg .. pasti berjaya .. InsyaAllah..Sheery Dream Cakeshttps://www.blogger.com/profile/16406753005800398267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2655352162951020359.post-64957474131656158242011-09-24T16:43:36.370+08:002011-09-24T16:43:36.370+08:00mokwo cadangkan tutp kek dengan aluminium foil dan...mokwo cadangkan tutp kek dengan aluminium foil dan gunalah api bawah berkipas tuh..hanya cadangan..mokwo belum pernah buat lagi kek gini..tapi oven mokwo memang api bawahnya berkipas..susah jugak nak control sebb bila masak kek dengan api gitu..kek akan cepat hangus!Kak Nik Jahttps://www.blogger.com/profile/09711036363543728669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2655352162951020359.post-83527444465232491452011-09-24T10:05:27.010+08:002011-09-24T10:05:27.010+08:00dindaaa... kak ilah mmg guna api atas bawah...ta...dindaaa... kak ilah mmg guna api atas bawah...tak pernah pula tak jadi... tapi kak ilah guna resepi sendiri yg agak mudah...dah tgok kan dulu???ilahjyhttps://www.blogger.com/profile/04476534689083472915noreply@blogger.com